Korean cuisine has evolved through centuries of social and political change.
Korean cuisine is largely based upon rice, vegetables, and meats.
Originating from ancient agricultural and nomadic traditions in southern
Manchuria and the Korean peninsula, Korean cuisine has evolved through a complex
interaction of the natural environment and different cultural trends.
Traditional Korean meals are noted for the number of side dishes (banchan)
that accompany steam-cooked short-grain rice. Kimchi is served often,
sometimes at every meal. Commonly used ingredients include sesame oil,
doenjang (fermented bean paste), soy sauce, salt, garlic, ginger,
pepper flakes and gochujang (fermented red chili paste).
Ingredients and dishes vary by province.
Many regional dishes have become national,
and dishes that were once regional have proliferated in different variations
across the country.
The Korean royal court cuisine once brought all of the unique regional specialties
together for the royal family. Meals are regulated by Korean cultural etiquette.
KOREAN FOOD RESTAURANT CHIGE
Japan Hiroshima, Hiroshima Prefecture,
Naka-ku Nagarekawa cho 5-3 Hakuba building
ORNER HIROAKI MINAMI
情報
辛い辛い朝鮮のお鍋、チゲ専門店です。 辛いはウマイ!
説明チゲは、キムチや肉、魚介類、豆腐などを唐辛子スープで
煮込んだ、大韓民国 韓国の鍋料理の総称。
日本の鍋料理のように食卓の中央の大鍋から皆で取り分けて
食べるのではなく、日本の鍋焼きうどんの様に個人ごとに
一人分の量の小鍋で供されるのが本来の形である。
日本ではよく「チゲ鍋」と表現されるが、
朝鮮語 韓国語の「チゲ」には「鍋料理」の意味があり、
「チゲ鍋」を直訳すると「鍋鍋」という意味になってしまいますが、
流行でよく使われます。
店名:韓国鍋専門店チゲ
〒730-0028
広島県広島市中区流川町5-3 白馬ビル1階
電話:082-249-0252
オーナー:南 広明
facebook:https://www.facebook.com/kyokushin.hm
facebookページ:https://www.facebook.com/kankokunabe.chige
韓流LEE:http://www.hanryulee.com/
韓流LEEのブログ:http://hanryulee.blog.fc2.com/
日本一美味しい!チゲの汁なし韓カン麺・流れ川二号店2013年11月11日オープン!!